Personlig Kost och hälsorådgivning

Vill du få möjlighet att må ditt allra bästa?

För att må bra, ha tillräckligt med energi, en mage som fungerar, känna glädje, ha en vikt man är nöjd med, vara pigg och orka mer, så behövs kunskap. Kostrådgivning kan hjälpa dig att välja rätt sorts kolhydrater, fett, proteiner, vitaminer, mineraler och antioxidanter så att ni kan må ert allra bästa. Kostrådgivning handlar inte enbart om viktminskning, du kanske vill kunna prestera mer och lyckas bättre.

Olika individer har olika behov och därför börjar vi med att kartlägga din nuvarande hälsa och dina önskade mål.

Tillsammans kan vi hitta en individbaserad naturlig kost med naturliga fetter, som passar just dig och dina behov eller mål. 

skypeDISTANS: Bor du långt ifrån eller har inte tid att åka iväg, så kan vi träffas via Skype eller ett Webinar, genom din dator, padda eller mobil!
Det finns ju även telefon, som på den gamla goda tiden :-)

ANVÄND FRISKVÅRDSBIDRAGET!
Kostrådgivning och alla kostrelaterade tjänster räknas som friskvård.

*Ersättning för eventuella reskostnader kan tillkomma.

_______________________________________________________________________________________

Funktionsmedicinsk personlig rådgivning för alla tjänster och nya priser from Juni 2017

Personlig Funktionsmedicinsk kost och näringsoptimering, ca: 60 min

Funktionsmedicinsk kost-, livstils- och näringsoptimering. Vid ett tillfälle ses eller hörs vi och utgår ifrån dina mål, behov och förutsättningar. Vi tittar på hur och vad du äter och vad vi kan göra för några förändringar för att du ska må ditt allra bästa. Vi tittar på vad vi egentligen är skapta för att äta och hur maten påverkar din hälsa. Tillsammans gör vi de förändringar som krävs för att du ska nå dina hälsomål. Vi tittar på om du behöver göra några hälsotester. Skriv eller fota 1 veckas matdagbok, så går vi även igenom denna.

1200 kr inkl. moms per timme

Anmäl dig här 

 _______________________________________________________________________________________


Personlig Funktionsmedicinsk kost och näringsoptimering för hela familjen, ca: 60 min

Vid ett tillfälle träffas vi hemma hos er familj och tittar på hur kosten påverkar dina barn och din familjs hälsa, vilka mål och behov ni har. Vi tittar på vad ni äter och vad vi kan göra för förändringar med naturlig mat i vardagen för att ge er rätt förutsättningar och få en fungerande livsstil för hela familjen.

1200 kr inkl. moms per timme

Anmäl dig här 

_____________________________________________________________________________

UPPFÖLJNING 

Efter din kost och hälsorådgivning finns det möjlighet att boka in enskilda uppföljningar. Då träffas vi och kollar på vad som funkar, om det det något vi behöver ändra på, om det är några tester du behöver ta, vilka fällor du har fastnat i och hur du hamnade där. Kanske behöver du ny motivation och inspiration? Tillsammans kollar vi på hur vi kan jobba vidare på dina mål!
(Gäller enbart enskilda konsultation)

Uppföljning, ca: 60 min där vi träffas

995 inkl. moms per timme

Uppföljning, ca: 60 min per telefon

950 kr inkl. moms per timme

Anmäl dig här 

_______________________________________________________________________________________


Personlig rådgivning Hormonhälsa eller Medveten andning ca: 60 min

Behöver du hjälp att tolka en labbrapport? Eller vill du optimera din andning och kanske prova en 28-dagarsträning?
Vid ett tillfälle ses eller hörs vi och utgår ifrån dina mål, behov och förutsättningar. Tillsammans gör vi de förändringar som krävs för att du ska kunna nå dina mål och optimera din hälsa.

1200 kr inkl. moms per timme

Anmäl dig här 

 _______________________________________________________________________________________


Paket Alternativ 1


Personlig Kostrådgivning, 3 gånger BASIC

Vid 3 tillfällen under en period upp till max 2 månader träffas vi och gör tillsammans upp en plan för hur du ska må som bäst. Vi kollar på dina mål och analyserar din då skrivna matdagbok. Vi pratar om vad vi är gjorda för att äta och på vad som händer i kroppen när vi stoppar rätt respektive fel mat i munnen. Vi skapar en förståelse för att du i framtiden ska veta varför du gör som du gör. Vi kollar på vad som fungerar i din vardag och på vad du måste undvika för att klara dig. Du får tips och trix längs vägen och material som ökar din förståelse och hjälper dig att nå dina mål.

Vi träffas 3 x 60 minuter Totalt: ca 3h

 • Lektion 1: Vad har du för mål? Grunder i näringslära. Tillsammans gör vi en matdagbok och kostplan.
 • Lektion 2: Vad är vi gjorda för att äta? Mättnad, blodsockerkurvan. Analys av 1 veckas matdagbok.
 • Lektion 3: Kolhydrater, proteiner och fetter. Nya mål och rutiner. Analys av 1 veckas matdagbok.

1800 kr exkl. moms

Anmäl dig här 


Paket Alternativ 2

Personlig Kostrådgivning med grundläggande kostutbildning, 4 gånger KOMPLETT
Vid 4 tillfällen under en period upp till max 3 månader träffas vi och gör tillsammans upp en plan för hur du ska må som bäst. Du får mer tid istället för att klockan styr samtalet så du får svar på alla dina frågor och du kan då få mer kunskap och fler verktyg med dig hem inkl. matlagningstips. Du får grundutbildning med föreläsning. Du får även tillgång till smidig fotomatdagbok i privat hemliggrupp på Facebook, där du kan ställa dina frågor (där jag svarar och kommenterar din matdagbok vid minst 1 tillfälle före varje lektion) och du kan även ta emot tips och recept. 

Vi träffas ca 120 minuter vid första tillfället och sedan ca 60minuter per gång. Totalt: ca 5h

 • Lektion 1: Uppstart, Vad har du för mål? Grunder, Kostförändring, vad, hur och när man skall äta. Övergångsbesvär. Tillsammans gör vi en matdagbok och kostplan.
 • Lektion 2: Vad är vi gjorda för att äta? Evolutionen, Livsstilssjukdomar, Mättnad, blodsockerkurvan och energibalans. Analys av matdagbok.
 • Lektion 3: Kolhydrater, proteiner och fetter. Naturliga och onaturliga, bra och dåliga. Sockrets makt. Nya mål och rutiner. Analys av matdagbok.
 • Lektion 4: Livstil, stress, återhämtning, medveten andning, hormoner och signalsubstanser. Tips och trix i vardagen. Analys av matdagbok.

2560 kr exkl. moms

Anmäl dig här 

 

Paket Alternativ 3

Personlig Kostrådgivning med fördjupad kostutbildning, 6 gånger AVANCERAD
Vid 6 tillfällen (under en period upp till max 3 månader) träffas vi och gör tillsammans upp en plan för hur du ska må som bäst inkl. kostutbildning med föreläsning. Du får även tillgång till smidig fotomatdagbok i privat hemliggrupp på Facebook, där du kan ställa alla dina frågor (där jag svarar på frågor och stöttar dig 2ggr/vecka) och där du kan ta emot tips, pepp och recept. Du får mer tid istället för att klockan styr samtalet så du får svar på alla dina frågor och du kan då få mer kunskap och fler verktyg med dig hem inkl. Kostgajden är ett häfte med kunskap, matlagningstips eller recept. Den här kostrådgivningen bygger på de kurser jag håller där jag hjälper och coachar dig med hjälp av fotomatdagboken via din privata hemliga facebookgrupp och ger mer fördjupad kunskap om kost, hälsa och mekanismerna bakom och hur man kan nå sina mål.

Vi träffas ca 120 minuter vid första tillfället och sedan ca 60minuter per gång. Totalt: ca 7h

 • Lektion 1: Grunder och uppstart, Vad har du för mål? Kostförändring, vad, hur och när man skall äta. Vad är vi gjorda för att äta? Evolutionen och Livsstilssjukdomar. Övergångsbesvär. Tillsammans gör vi en matdagbok och kostplan.
 • Lektion 2: Kohydrater. Olika sorters kolhydrater och hur de fungerar i kroppen. Mättnad, blodsockerkurvan och sockretsmakt. Analys av matdagbok.
 • Lektion 3: Fett och kolesterol. Naturliga och onaturliga. Olika sorters fetter. Analys av matdagbok.
 • Lektion 4: Proteiner, Vitaminer, Mineraler. Naturliga och onaturliga, bra och dåliga. Analys av matdagbok.
 • Lektion 5: Stress, återhämtning, medveten andning. Andningsminuten Analys av matdagbok.
 • Lektion 6: Ämnesomsättning, hormoner och signalsubstanser. Funktioner och obalanser. Livstil. Tips och trix i vardagen. Analys av matdagbok.

3560 kr exkl. moms

Anmäl dig här 

_______________________________________________________________________________________

 

ANVÄND FRISKVÅRDSBIDRAGET!

Kostrådgivning och alla kostrelaterade tjänster räknas som friskvård.