HÄLSOWEEKEND I ÖSTERGÖTLAND 2016 - För din kropp, sinne och själ

Ge din hälsa en bra start på det nya året!
Vill du få mer energi, en mage som fungerar, känna glädje, ha en vikt du är nöjd med, vara pigg och orka mer? Kanske känner du att det är dags för en förändring. Vill du bli motiverad, inspirerad, få goda kostvanor och kunskap om hur du kan nå ditt bästa jag? Då är en hälsoweekend i Östergötland nå’t för dig! Med enkla verktyg får du vägledning till ditt bästa jag med hjälp av två erfarna och välutbildade hälsocoacher.

Avslappningsmassage
Det är en lätt och behaglig form av beröringsmassage som syftar till att vara just avslappnande. Den är mjuk och följsam som passar alla, men särskilt personer med stress, spänningar och värk i kroppen. Massagen hjälper dig att komma ner i varv och skänker en känsla av välbefinnande. Lär dig grunderna i grupp och massagen kommer att öka utsöndringen av lugn och ro-hormon i kroppen. Vid denna avslappningsmassage masseras rygg, axlar, nacke, huvud, ansikte, armar och händer.

Medicinsk Yoga
Med hjälp av din kropp lär du dig att släppa taget om stressen och vara i nuet. Du behöver inte vara vig eller stark för att kunna utföra medicinsk yoga, allt du behöver är att lyssna in din kropp och anpassa rörelsen efter din dagsform.

Mat för din hälsa
Lär dig grunderna och ta del av den senaste kunskapen kring hur hjärnan och kroppen fungerar samt hur du kan leva frisk längre. Att gå ned i vikt handlar inte om att bestämma sig, ha karaktär, disciplin eller en vilja av stål utan det handlar om hur olika mat påverkar oss. Med hjälp av enkla verktyg kan du komma tillrätta med din vikt och hälsa och skapa en balanserad livsstil.

Medveten andning
Vad stress gör med kroppen och hur du hanterar den. Idag lever vi människor som superhjältar, men vi har inte uppdaterat vår hjärna sedan stenåldern. Få kunskap om vad stress är, hur den påverkar din kropp och få verktyg i hur du kan ta kontroll och hantera stressen.

Hormonbalans
Lär dig om hur de samverkar och du kan må ännu bättre. Vi pratar om kvinnors och mäns hormoner, trötta binjurar, utmattning och sköldkörtelbesvär.

Hotell Miskarp i Mjölby
Här kan du bo på det mysiga och personliga hotellet som ligger i en lugn och naturnära miljö, perfekt för en hälsohelg.
Hotell Miskarp är ett privatägt 3- stjärnigt hotell, intill Mjölby Golfklubbs bana, bara 2 min. från E4:an. Hotellet erbjuder behagligt boende i komfortabla, stora rum i en lugn och mysig miljö med god personlig service. Du kommer att bli serverad god, hälsosam, mättande mat i linje med bra mat för din hälsa. Det bjuds på en välkomponerad meny med väl utvalda råvaror som blir en härlig matupplevelse.


I hälsopaketet ingår:


Dag 1

• Frukostbuffé
• Föreläsning ” Mat för din hälsa”
• 2- rätters lunch m. kaffe
• Avslappning massage
• Em. fika
• Egen tid för promenad, bastu etc.
• 3- rätters middag
• Övernattning på hotellet

Dag 2

• Medicinsk yoga
• Frukostbuffé
• Föreläsning Medveten andning
• Föreläsning Hormonbalans
• 2- rätters lunch m. kaffe
• Avslutning

Pris
3300kr inklusive övernattning.
2800kr utan övernattning.

Använd ditt friskvårdsbidrag kostrådgivning och yoga räknas som friskvård.

Datum:
Erbjudandet gäller följande helger:
• 13-14 februari (Ta med dina nära och kära och lyxa till det inför Alla hjärtans dag)
• 27-28 februari
• 12-13 Mars

Anmälan:
Antalet platser är begränsade. Anmäl dig därför redan idag!
Anmälan sker till Hotell Miskarp 0142-803 50, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Anmälningsavgift 600kr betalas in på bankgiro 5472-4844 (anmälningsavgiften återbetalas inte vid avbokning, du kan dock överlåta din betalda plats till någon annan). Resterande av kostnaden betalas senast vid incheckning. Ange datum för ankomst och namn under meddelande på betalningen. Vänligen meddela om specialkost eller allergier.

Våra hälsocoacher arbetar med friskvård, hälsa & livsstil

Eva-Lotta Ryd
Eva-Lotta är utbildad kostrådgivare med goda kunskaper inom nutrition, hon är utbildad andningsinstruktör och har studerat hormonhälsa. Hon brinner för kost, hälsa, vetenskap, baserad på en holistisk evolutionärgrund. Eva-Lotta har tidigare arbetat som Teknisk support ingenjör på ett internationellt medicintekniskt företag inom Neuroscience som levererar innovativa kliniska lösningar för behandling av cancer och sjukdomar i hjärnan, som förbättrar, förlänger och räddar patienters liv. Eva-Lotta är en uppskattad utbildare och föreläsare som nu ägnar tiden åt att driva sitt eget företag där hon har kostrådgivning, kurser, föreläsningar, hormonhälsa och medveten andning. Motto: ”Riktig mat håller dig frisk”.

Eva-Lotta är en av Kostrådgivarna som ingår i ett stort nätverk med andra kostrådgivare med goda kunskaper om näringslära, näringsfysiologi och naturlig artegen kost i Skandinavien.

Kerstin Björkegren
Kerstin är instruktör i medicinsk yoga, friskvårdskonsult och massageterapeut och driver sitt eget företag Kropps & Muskelharmonin. Hon erbjuder förebyggande friskvårdstjänster såsom massage, medicinsk yoga/kundalini, "Kom i form" och olika "MåBra"-teman samt försäljning av produkter för ett ökat välmående. Kerstin är känd för att arrangera "MåBra"-resor till Spanien med fokus på kropp, sinne och själ. Hon har tidigare arbetat inom vården och med friskvård inom Östergötlands idrottsförbund och på fritiden har hon haft kurser i linedance, yoga och må-bra-gympa. Motto: "Du har bara en kropp och den ska räcka livet ut, vårda den väl".

Kerstin är av branschrådet Svensk Massage Certifierade Massageterapeut och medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund.