Två nya ekologiska progesteronkrämer i två styrkor finns nu ifrån Matriarch kan beställas via en Anmälan eller mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Pg
De här två krämerna innehåller minimalt med tillsatser och är fria från citronsyra, petrokemiska ingredienser och derivat. Progesteronet är tillverkat från diosgenin utvunnet ur mexikansk vildjams (ej soja). Den lufttäta flaskan ökar hållbarheten och minskar behovet av konserveringsmedel. Konserveringsmedlet som används är barkextrakt från poppel. Båda krämerna innehåller en relativt hög mängd E-vitamin från solrosolja som är en stark antioxidant och hudvårdande. E-vitamin gör progesteronet lättupptagligt och bidrar dessutom till att lindra besvär som ömma bröst. Konsistensen är krämig och är lätt att smörja in utan att kladda, den tas snabbt upp av huden utan att lämna någon hinna.

Natural Progesterone 20 Natural Progesterone Cream 20
Motsvarar de flesta andra progesteronkrämer på marknaden idag. Den innehåller dock något mer progesteron och har en koncentration som gör det matematiskt enklare att räkna ut rätt dos. Dessutom är det en pumpflaska. Kostar 290kr och innehåller 50ml. Créme 20 ger 20mg/krm (ml) Det motsvaras av 5-6 pumpar, det motsvarar ca 3-4 mg/pump
320kr inkl. frakt 30kr

Natural Progesterone 100      Natural Progesterone Cream 100
Den här är betydligt mer koncentrerad och är avsedd för dig som av olika anledningar behöver lite mer progesteron för att få önskad effekt. Tex vid svår PMS med både fysiska och psykiska symptom, PMDD eller endometrios. Även den har pumpflaska för enkel dosering. Kostar 360kr och innehåller 50ml. Créme 100 ger 100mg/krm (ml) Det motsvaras av 5-6 pumpar, det motsvarar ca 17-20 mg/pump
390kr inkl. frakt 30kr

 

ProgesterAll kräm från Dr. Lee ProgesterAll Progesteronkräm Eva Lotta Utbildningar

Konsistensen är krämig och är lätt att smörja in utan att kladda, den tas snabbt upp av huden utan att lämna någon hinna. Den doserasmanuellt.

320kr inkl. frakt 30kr kan beställas via en Anmälan eller mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

cream